+31 (0) 72 5314584 info@mixim.sterringhart.nl

Mixim Producten

PTB-Compaktuna® Productengamma

PTB Flowjoint

PTB Flowjoint is een krimparme voegmortel geschikt voor hard natuursteen, kasseien en klinkers; met name op die locaties waar frequent zwaar verkeer is toegestaan. Aangebracht is het oppervlak beloopbaar na 4 uur en volledig belastbaar na 24 uur. De soortelijke massa van PTB Flowjoint is 2,18 kg/l. PTB Flowjoint is er in de kleur lichtgrijs.

PTB Groutmix, een gietmortel toepasbaar voor tal van zaken

PTB Groutmix is een droge, gebruiksklare gietmortel op cementbasis met een zeer goed zelfvloeiend verloop en een uitstekende aanhechting, geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten. Na toevoeging van water krijgt men een krimpvrije gietmortel met een hoge eindweerstand die uitstekend hecht op beton, staal, gesteente, e.d. De soortelijke massa van PTB Groutmix is ca. 2 kg/l.

PTB-Beton type NM Rapid, voor het vastzetten van palen, afsluitingen, verkeersborden, e.d.

PTB-Beton NM Rapid is een droge, gebruiksklare betonmortel die als voornaamste kenmerk heeft dat ze kan worden verwerkt door uit te gieten in water, er moet niet gemengd worden. Het neemt uit zichzelf de benodigde hoeveelheid water op en na 5 minuten staat de paal vast!
PTB-Beton NM Rapid wordt gebruikt voor het vastzetten van palen, afsluitingen, schommels, verkeersborden.

PTB Flowbed, voor enkelvoudige verlijming van o.a. tegels

PTB Flowbed is een tegellijm voor enkelvoudige verlijming van groot formaat tegels en voor lijmdiktes van 1 tot 20 mm. PTB Flowbed wordt geleverd als zakgoed en wordt aangemaakt met een afgemeten hoeveelheid water. De daarbij horende benodigde primer wordt middels een verdunning aangemaakt. Bij minimaal verbruik, dus een laagdikte van 1 mm, zal er ca. 1,5 kg mortel en 0,5 kg primer per m² benodigd zijn. Het mortelverbruik zal evenredig toenemen bij grotere laagdikten, waarbij het primerverbruik gelijk blijft. De s.m. van PTB Flowbed is 1,5 kg/l.

PTB-Compaktuna®, kunststofdispersie en mortelverbeteraar

PTB-Compaktuna®, Kunststofdispersie – universeel en super hechtend – maakt mortel en beton super hechtend en waterdicht. Een stabiele, witte kunststof van vloeibaar hars, bijzonder samengesteld en afgestemd, als plastiekbindmiddel, voor cement, kalk, gips e.d. PTB- Compaktuna® veredelt en verbetert alle mortels en genereert in deze, gemengd in het aanmaakwater, talrijke kwaliteiten en eigenschappen met tal van toepassingsmogelijkheden. Verpakkingen verkrijgbaar in 1, 5, 10, 25 liter cans en 1000 liter kubitainer

PTB-Compaktuna® PRO, Kunststofdispersie en mortelverbeteraar

PTB-Compaktuna® PRO, Kunststofdispersie – universeel en super waterdicht – maakt mortel en beton hechtend en super waterdicht. PTB-Compaktuna® PRO is als specifieke composietsamenstelling met zijn buitengewone eigenschappen een primeur voor bouw en industrie, een voorsprong op de vooruitgang! Men kan zeggen dat de voornaamste troeven van PTB-Compaktuna® PRO zich situeren in zijn uitzonderlijke waterdichtheid, zijn zeer goede verwerkbaarheid en zijn opvallende flexibiliteit welke resulteert in een licht verwerkbare mortel met een groot standvermogen. Verpakkingen: 5, 10, 25 liter cans en 1000 liter kubitainer.